Uitnodiging 2015

UITNODIGING SINT ROSA PROCESSIE EN BIJEENKOMST SINT ROSA SOCIETEIT OP 30 AUGUSTUS 2015 IN HET MARIAPARK TE SITTARD

Aan de Vrienden van de Sint Rosa Sociëteit,

Al meer dan 25 jaar is onze bijeenkomst na afloop van de Sint Rosa Processie de meest ideale gelegenheid voor (oud) Sittardenaren om vrienden en kennissen te ontmoeten.

Vaak hebben vriendengroepjes vervolgens een gezellig etentje in een van de vele goede restaurants rondom of nabij de Sittardse markt met zijn gezellige terrasjes. Dat zal ook in 2015 weer het geval zijn. Dus: spreek alvast iets af met je vrienden of laat je verrassen door de aanwezigheid van een vriend of vriendin die uit het zicht was geraakt. Voor allen zal immers het Mariapark weer de plek zijn die je niet mag missen.

Het aantal vrienden van onze Sociëteit dat vooraf deelneemt aan de Sint Rosa processie (lopend achter ons eigen vaandel)  blijft opmerkelijk groot, weer of geen weer. Het feit dat helaas ook in 2014 de regen een spelbreker was deed niets af aan de voldoening, door devotie en/of nostalgie, bij deelname aan die opmerkelijke wandeling.

Van harte nodigen wij dan ook in 2015 al onze vrienden weer uit om in groten getale een bezoek te brengen aan het sfeervolle Mariapark. Dit jaar kunnen we tevens beschikken over de prachtige binnenplaats, met een voorziening waardoor we in de open lucht toch droog kunnen converseren. Dit is een uitkomst voor degenen die binnen last hadden van de galmende akoestiek.

Vergeet uw donatie aan onze Stichting niet; onze suggestie is een bedrag van minimaal 5 euro per jaar per persoon of huishouden, dan kunnen wij de banden van oud-Sittardenaren met hun geliefde stad en met (oude) kennissen en vrienden blijven bevorderen.

Jo Marx (voorzitter), Ghislaine Dolmans-Oremus, Martin Dols, Pieter Evers, Boek Laudy, André Gieskens, Vic Diederen, Frans Röcker.

Verhuisd of (nieuw) emailadres? Werk uw administratieve gegevens bij via onze website: https://sintrosasocieteit.com/donateur-worden/

Emailadres van de Sociëteit: info@sintrosasocieteitsittard.nl

Contributie: 5 euro of meer per jaar overmaken op bankrekening (IBANnr) NL08ABNA0470972858
t.n.v. Stichting Sint Rosa Sociëteit

Programma zondag 30 augustus 2015

cropped-p1000571.jpeg

09u30 – Pontificale Heilige Mis in de Sint Michielskerk door bisschop Mgr. Frans Wiertz, met intentie voor overleden leden van onze Sociëteit

10u30  – Verzamelen op de markt, hoek Putstraat/Paardestraat; daarna in processie achter eigen vaandel naar de Sint Rosakapel en terug naar de markt

12u30 – Feestelijke ontmoeting met oude vrienden en bekenden in het Mariapark, Oude Markt; aldaar drank, broodjes en Limburgse vla van CUBA catering

Zie voor details Sint Rosa viering en samenstelling processie de website van het St. Rosa comité Sittard

cropped-p1030005.jpeg

Bewerken